Tip — deze week 16 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De kaartverkoop voor de 21e editie van de Libelle Zomerweek is donderdagochtend van start gegaan: van 15 tot en met 21 mei staat het Almeerderstrand in het teken van het grote geluk!

Tijdens de zomerweek kun je van 10.00 uur tot 18.00 uur genieten van een uniek dagje shoppen, lachen met vriendinnen, meedoen met leuke workshops en meezingen met leuke artiesten.

Maar dat is niet alles: zo kun je ook nieuwe producten proeven, Libelle columnisten, schrijvers en politici ontmoeten, de nieuwste mode- en beautytrends spotten en nog veel meer.

Samen met je moeder, vriendin, zus of collega kun je er een onvergetelijk feestje van maken!

Het grote geluk

Het thema van komende editie is het grote geluk: iets wat vele gezichten heeft. Het is een goed gelukte appeltaart, thuiskomen, een avondje zonsondergang of een spinnende poes. Maar ook verliefd zijn en een avondje lachen met vriendinnen is het grote geluk.

Op de Libelle Zomerweek schijnt áltijd de zon, zelfs wanneer het regent! Ben jij er dit jaar ook weer bij?

De Libelle Zomerweek is..

  • De leukste vriendinnendag ooit;
  • Een levende Libelle vol inspiratie;
  • Heerlijk slenteren, snoepen en shoppen;
  • Genieten van heel veel live optredens;
  • Veel ideeën opdoen in creatieve (gratis!) workshops;
  • Modeadviezen krijgen waar je écht iets aan hebt;
  • Muziek waar je hart sneller van gaat kloppen;
  • Ee moeder-dochter-zussen-vriendinnending;
  • Zó rijk dat één dag eigenlijk te kort is;

Bestel je kaarten met korting!

Op de website van de Libelle Zomerweek kun je nu je kaarten bestellen met 4 euro korting. Naast het kopen van kaarten via de website is het mogelijk om aan kaarten te komen via de winkels van Primera.

Impressie vorig jaar

Bekijk hieronder een impressie van vorig jaar:


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit