Tip — deze week 7 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De politie heeft dinsdagochtend een 22-jarige Almeerder aangehouden nadat hij een grote hoeveelheid autobanden had gedumpt in het Noord-Brabantse Gemert.

De dumping werd zondag 15 januari ontdekt waarna de gemeente Gemert-Bakel aangifte heeft gedaan. Samen met een opsporingsteam van de gemeente deed de politie onderzoek naar de herkomst van de banden waarbij er ook veel tips via Facebook binnenkwamen.

De verdachte is uiteindelijk aangehouden en zal worden verhoord. Hij wordt verdacht van het overtreden van e Wet Bodembescherming, Wet Milieubeheer en de Wet Economische Delicten.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112