1

Word jij onze 37,202e volger?

instagram

linkedin

Jongen in elkaar geslagen en beroofd na mislukte telefoonverkoop in Muziekwijk

112 Muziekwijk


De politie heeft woensdag twee meisjes aangehouden na een beroving op de Accordeonstraat.

Rond 19.00 uur kreeg de politie een melding over een straatroof waar zij ter plaatse het slachtoffer aantroffen die vertelde dat hij een afspraak had gemaakt om een aantal mobiele telefoons te verkopen.

Het meisje met wie hij de afspraak had bleek niet alleen te zijn, een tweede dame kwam er bij staan en begon zich er mee te bemoeien. Omdat de jongen het niet vertrouwde ging hij er vandoor maar werd in zijn vlucht ineens achtervolgd door een groep jongens.

Hierbij werd de jongen beroofd van zijn tas en kreeg een schop waardoor hij ten val kwam. Toen de jongen op de grond lag kreeg hij nog een aantal schoppen en klappen waardoor hij zichtbaar letsel opliep.

Aanhoudingen

De agenten zagen de groep vanaf het Michael Jacksonplein aan komen rennen en konden twee jongens staande houden. De twee meisjes die bij de verkoop van de telefoons bij de jongen stonden, zijn meegenomen naar het politiebureau en zullen worden verhoord.

Getuigenoproep

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. Zo is de politie opzoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben van de beroving of meer weten over de verdachten die het slachtoffer hebben mishandeld.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Nieuw - tags bij dit artikel: Muziekwijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Muziekwijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Weer

Weer in Almere

Maandag 20 september 2021

13.3 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 11,8 °C. - meer weer »

Ma

8 - 18 °

Di

10 - 19 °

Wo

12 - 16 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only