Woensdag 19 januari 2022
-0.3 °c
1

Word jij onze 37,778e volger?

instagram

linkedin

Buschauffeur bedreigd in Landgoederenbuurt, politie zoekt passagiers

112 Landgoederenbuurt


Dinsdagochtend is een buschauffeur bedreigd bij de halte Landgoederenbuurt. De politie is opzoek naar passagiers die getuige waren van de bedreiging.

Rond 10.30 uur kwam de buschauffeur aan bij de halte waar een man de bus in stapte en vrijwel direct bedreigende taal begon te uiten tegen de buschauffeur. De man stapte uiteindelijk uit bij de halte Almere Centrum.

De politie werd ingeschakeld om te zoeken naar de verdachte waarna de man in het centrum werd aangehouden. De 47-jarige man uit Almere bleek een mes bij zich te hebben.

De man is vastgezet voor verder onderzoek. Van Connexxion heeft de verdachte inmiddels een vervoersverbod gekregen van 10 weken voor de zone Almere Centrum.

Passagiers uit bus gezocht

De recherche is druk bezig met het onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. In het bijzonder wil de recherche spreken met de passagiers die in de bus zaten. Dit betreft buslijn 5 van Almere Buiten naar Almere Centrum.

De verdachte stapte rond 10.30 uur in en verliet de bus weer om 10.40 uur. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


Tags bij dit artikel: Landgoederenbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Landgoederenbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!