1

Word jij onze 37,202e volger?

instagram

linkedin

Minderjarige meisjes in elkaar geslagen en beroofd in Almere Centrum

112


De politie heeft maandagmiddag drie verdachten aangehouden nadat zij twee minderjarige meisjes mishandelde en vervolgens werden beroofd.

Rond 14.00 uur werden de twee slachtoffers belaagd door een groep jongeren waarbij zij klappen kregen en n van hen werd beroofd van haar koptelefoon. Ook werd geist dat zij haar telefoon afgaf, maar dat deed zij niet.

De straatroof en de mishandeling werd opgemerkt door omstanders die te hulp schoten.

Aanhoudingen

Nadat de politie ter plaatse was gekomen werden er twee verdachten, meisjes van 14 en 15 jaar oud, aangehouden. Een ander 15-jarig meisje kwam later naar het politiebureau om verhaal te halen waar ook zij is aangehouden. De drie verdachten zitten nog vast.

Opnames

Volgens de politie waren er tijdens de straatroof en mishandeling veel personen aan het filmen, de recherche zou graag deze beelden willen hebben voor hun verdere onderzoek.

Getuigen of mensen met beeldmateriaal kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Ook is het mogelijk om het beeldmateriaal online in te sturen via de website van de politie.


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Weer

Weer in Almere

Maandag 20 september 2021

13.3 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 11,8 °C. - meer weer »

Ma

8 - 18 °

Di

10 - 19 °

Wo

12 - 16 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only