Woensdag 19 januari 2022
-1.8 °c
1

Word jij onze 37,778e volger?

instagram

linkedin

Jonge inbrekers aangehouden in De Gouwen

112 De Gouwen


Twee Almeerders van 17 en 21 jaar zijn dinsdag aangehouden nadat zij hebben geprobeerd om in te breken in een woning aan de Bosgouw. Dat meldt de politie.

Een getuige zag hoe het tweetal een poging deed om het huis binnen te gaan en belde daarop de politie.

Toegesnelde agenten waren er in eerste instantie niet in geslaagd om de verdachten te kunnen aanhouden, maar konden niet veel later in de omgeving alsnog worden aangehouden: één kwam niet verder dan de naastgelegen tuin, de ander wilde via een andere woning vluchten maar zijn vluchtpoging kwam ten einde toen hij een deur wilde openen die op slot zat.

Huisdoorzoeking

Na de aanhouding heeft de recherche een huiszoeking gedaan in de woning van beide verdachten, hierbij zijn meerdere goederen in beslag genomen voor onderzoek.


Tags bij dit artikel: De Gouwen

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Gouwen of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!