1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Medeverdachten van overval op bus in De Wierden ook aangehouden

112 De Wierden


De politie heeft maandagochtend twee mannen aangehouden die betrokken waren bij een overval op de bus op de Oldewierde aangehouden. Eerder werd al één verdachte aangehouden.

Twee mannen uit Almere van 23 en 30 jaar zijn maandagochtend aangehouden nadat het rechercheonderzoek zich eerder richtte op de 3 verdachten. Met de arrestaties van deze twee mannen zijn in totaal alle drie de verdachten aangehouden.

De 23-jarige man die al eerder werd aangehouden, is inmiddels voorgeleid voor de rechter-commissaris. Hij zit voorlopig nog vast.


Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.


Tags bij dit artikel: De Wierden

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Wierden of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

5.1 °C

Droog na motregen, temperatuur voelt aan als 2,6 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only