1

Word jij onze 37,202e volger?

instagram

linkedin

Burgemeester en PVV gaan surveilleren in de Kruidenwijk

Entertainment Kruidenwijk


Burgemeester Franc Weerwind gaat samen met Toon van Dijk (fractievoorzitter van de PVV) mee met de politie tijdens het surveilleren door de Kruidenwijk. Dat hebben de twee donderdagavond afgesproken tijdens de wekelijkse Politieke Markt op het stadhuis.

Tijdens de Politieke Markt werd gedebatteerd over de aanpak van een groep straatterroristen die al enige tijd voor overlast zorgen in de wijk. Zo wordt er door de groep onder andere met stenen naar bussen gegooid en ramen ingegooid van bewoners.

Samenscholingsverbod

De PVV vroeg tijdens het debat om een samenscholingsverbod in de Kruidenwijk, omdat de groep zou proberen om de macht te grijpen in de stad. Andere partijen voelden echter niets voor een samenscholingsverbod.


Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.


Nieuw - tags bij dit artikel: Kruidenwijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Kruidenwijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.
Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in entertainment


Uitgelicht door de redactie

Weer

Weer in Almere

Maandag 20 september 2021

13.3 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 11,8 °C. - meer weer »

Ma

8 - 18 °

Di

10 - 19 °

Wo

12 - 16 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only