1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Gewapende overval op stadsbus in De Wierden

112 De Wierden


In de nacht van dinsdag op woensdag hebben twee mannen een buschauffeur overvallen in De Wierden. Zo meldt een woordvoerder van Connexxion.

Het tweetal dat voorzien was van bivakmutsen, drong de bus (lijn 328 Almere-Amsterdam) binnen waarna zij de buschauffeur bedreigden met een mes. Ook probeerden zij hiermee de aanwezige passagiers bang te maken.

Na de overval is het tweetal er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

Staking

Vorige maand nog werd er door buschauffeurs in Almere gestaakt om de veiligheid in het openbaar vervoer. Zo willen zij het contant geld uit de bussen weren om de kansen op een overval te verminderen.


Tags bij dit artikel: De Wierden

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Wierden of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

5.1 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 2,6 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only