Een groepje jongeren heeft maandagmiddag per ongeluk riet in de brand gezet in het Meridiaanpark.

Nadat de hulpdiensten ter plaatse waren gekomen, vertelden de jongens dat zij met lucifers hadden gespeeld en daarbij per ongeluk het riet in de brand hadden gezet. Zij hadden nog geprobeerd om het vuur te doven maar dat was niet gelukt.

De brandweer heeft het vuur geblust. Gezien de leeftijd van de jongens, heeft de politie een goed gesprek met de ouders gevoerd.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432