Woensdag 19 januari 2022
-1.8 °c
1

Word jij onze 37,778e volger?

instagram

linkedin

[Foto's] Leerlingen van De Dukdalf planten bomen in Sieradenbuurt

Entertainment Sieradenbuurt


In het kader van de Nationale Boomfeestdag 2016 hebben leerlingen uit groep 5 van PCB De Dukdalf samen met burgemeester Weerwind fruitbomen geplant in de Sieradenbuurt. Het thema van de Nationale Boomfeestdag 2016  was 'Bomen en Bosse'. Dit geldt zeker voor een stad als Almere, waar de bomen de groene longen zijn van  onze stad. Stad & Natuur organiseerde samen met de gemeente, Staatsbosbeheer en de aannemer Donker Groen deze dag. De kinderen hebben fruitbomen en struiken geplant in het voedselbos bij de Sieradenbuurt. Na een flinke wandeling werd het startsein gegeven door samen met de band 'Bos, bos, bos, we planten erop los!' te zingen. Het mooie weer en de regenwormen hebben voor een mooie Boomfeestdag gezorgd. [gallery id="12245"]

Tags bij dit artikel: Sieradenbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Sieradenbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.
Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!