1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Man met 5 steekmessen en 2 boksbeugels aangehouden op Poldervlak

112 Poldervlak


De politie heeft woensdagochtend een man met diverse wapens aangehouden op het Poldervlak in Almere Buiten.

In de vroege ochtend zag een agent in burger een auto op het industriegebied staan, bij controle van het kenteken bleek dat het voertuig eerder door de politie is gecontroleerd. Hierop besloot de agent de bestuurder van de auto aan te spreken, die tijdens het gesprek diverse lange vloei en restjes wiet zag liggen. Ook rook de agent een wietlucht.

Op grond van de Opiumwet heeft de agent de auto doorzocht en trof daarbij 2 boksbeugels en 5 steekmessen aan. De verdachte, een man uit Assendelft is hierop aangehouden. De wapens zijn in beslag genomen en de recherche heeft de zaak in onderzoek.


Tags bij dit artikel: Poldervlak

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Poldervlak of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 22 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 22 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Maandag 25 oktober 2021

12.2 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 10,7 °C. - meer weer »

Ma

10 - 13 °

Di

13 - 15 °

Wo

9 - 15 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only