Psst - niemand zeggen: Piet is pakjes en pepernoten kwijt. Plotseling waren ze weg. Zijn ze gestolen of van de boot gevallen? Piet weet het niet. Maar wat hij wel weet, is dat hij in de problemen zit. Kom je Piet helpen en de pakjes zoeken?

Je kunt het mysterie van de verdwenen de pakjes en pepernoten oplossen door aanwijzingen te volgen, raadsels te ontcijferen en opdrachtjes te doen. De speurtocht is op het Almeerderstrand. Je start bij de Stad & Natuurtent bij Strandrestaurant Poortdok. En je eindigt bij Poortdok. Want daar krijgen alle kinderen die hebben meegedaan een gratis pannenkoek.

Deelname aan de speurtocht is gratis op basis van open inloop tussen 13.00 en 16.00 uur. Aanmelden is dus niet nodig. Houd er rekening mee dat de speurtocht ongeveer een uur duurt.

Datum, tijden en prijzen

Zondag 27 november 2022
13:00 tot 16:00 uur
Entree is gratis

Locatiegegevens

Almeerderstrand
IJmeerdijk 1B
1309 BA Almere Poort

Meer informatie

Stad & Natuur
[website]


Op de hoogte blijven van activiteiten in Almere?
Mis geen enkele activiteit meer en blijf op de hoogte door BeleefAlmere.nu te volgen via Facebook, Twitter en Instagram.


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360