Verbindt je met ons!

Agenda

Giovanca Honours Diana Ross

Giovanca Honours Diana Ross

Al als jong meisje raakte Giovanca in de ban van Diana Ross & The Supremes. De liedjes, de glitterjurken - het had iets magisch. Het was de sound, maar vooral de unieke stem van Diana die ze zo bijzonder vond.

De stem die Giovanca leerde dat er voor elk geluid en voor iedereen een plek is op de wereld. En zo is Diana Ross altijd een voorbeeld geweest. Qua stem, qua stijl, als artiest, als vrouw en zelfs als moeder.

Giovanca is zelf ook geen onbekende in de muziekwereld: voor haar solo-album Subway Silence ontving zij een Gouden Plaat en daarnaast sleepte zij ook een Buma Zilveren Harp en 3FM Serious Talent Award in de wacht.

In Giovanca honours Diana Ross eert Giovanca haar grote idool. Met nummers, bewerkingen en verhalen neemt ze je mee door de verschillende periodes en hoogtepunten in Diana’s carrière. De show is groots en intiem tegelijk. Een groots muzikspectakel dat je niet mag missen!

Locatie

KAF - Kunstlinie Almere Flevoland
Esplanade 10
1315 TA Almere Stad

Meer informatie

KAF
[website]

Advertentie

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.6 ℃
Voelt als 4.6 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog