Dinsdag 25 januari 2022
2.6 °c
1

Word jij onze 37,778e volger?

instagram

linkedin

Amsterdammers aangehouden na inbraak bij hennepkwekerij op Poldervlak

112 Poldervlak


In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie 3 mannen uit Amsterdam aangehouden nadat zij hadden geprobeerd om in te breken in een bedrijfspand op het Poldervlak, waar vervolgens ook nog eens een hennepkwekerij werd aangetroffen.

Rond 03.20 uur kreeg de politie een melding van een inbraak in een pand aan de Zandzuigerstraat, de verdachten zouden al in een bus zijn weggereden.

Op de Tussenring zagen agenten het voertuig, die tot stoppen kon worden gebracht op de Vrijheidsdreef. Toen de agenten de bestuurder wilden aanspreken, sprongen 2 mannen uit de schuifdeur en gingen er rennend vandoor. Ook de bestuurder rende weg.

De verdachten, 3 mannen uit Amsterdam van 22, 23 en 25 jaar, zijn na een achtervolging aangehouden. Na verhoor zijn zij in verzekering gesteld.

Hennepkwekerij

In het pand aan de Zandzuigerstraat waar geprobeerd was om in te breken, hoorden agenten een zoemend geluid en ontdekten een dubbele wand. Binnen troffen zij een hennepkwekerij aan met 483 planten en illegale stroomaftap. Alle spullen zullen worden vernietigd.


Tags bij dit artikel: Poldervlak

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Poldervlak of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 29 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 29 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!