Waterbedrijf Vitens wijzigt de betaaltermijn van alle klanten van per kwartaal, naar maandelijks. Daarvoor is gekozen vanwege de invoer van een nieuw intern klantsysteem. 

Volgens het waterbedrijf wordt daarmee ook gehoor gegeven aan de wens van een groot deel van klanten, die een maandelijkse betaling beter zouden vinden in plaats van iedere drie maanden. 

Vitens geeft aan dat de wijziging in gaat nadat de jaarlijkse eindafrekeningen zijn verstuurd: het waterbedrijf benadrukt dat het moment van de eindafrekening voor ieder postcodegebied anders is.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (7)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Molenaar HaBe op dinsdag 12 september 2023 om 12.36 uur Wordt het dan duurder 🤔 Het water staat me nu al tot aan de lippen.


avatar

Geplaatst door Ilona Lucke op dinsdag 12 september 2023 om 12.50 uur Ik betaalde altijd al per maand…. 🤷🏼‍♀️


avatar

Geplaatst door Fes Fes op dinsdag 12 september 2023 om 13.00 uur Doen ze dan ook het kwartaalbedrag gedeeld door 3 of maken ze er zelf weer een mooi bedrag van in hun voordeel 🤦🏽‍♂️


avatar

Geplaatst door Jenny Baas op dinsdag 12 september 2023 om 13.16 uur Ik betaal al elke maand.


avatar

Geplaatst door Roely Buninga op dinsdag 12 september 2023 om 13.36 uur Het gaat per postcodegebied !!! Dus niet per huis nr. ? 🤔 En ik maar bezuinigingen !!!! Ja nu snap ik het ook wel . Ik dacht het klopt niet .


avatar

Geplaatst door Berry Sar op dinsdag 12 september 2023 om 14.35 uur makkelijk die eenzijdige afspraken om het maar per maand te gaan incasseren


avatar

Geplaatst door Niek Gaasbeek op woensdag 13 september 2023 om 17.21 uur Afronden naar boven Ow wacht even 😉


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.