De 29-jarige man die dinsdag op de A27 werd aangehouden na een ontvoering van een 15-jarige jongen, blijft langer in de cel. Dat meldt de politie.

Dinsdagochtend werd een 15-jarige jongen in Amsterdam een busje ingetrokken, waarna melding werd gedaan door ooggetuigen bij de politie. Op de A27 bij Bunschoten werd het busje tot stoppen gedwongen, waarbij waarschuwingsschoten werden gelost. De jongen bleek ongedeerd, hij zat achter in het busje.

Ook twee andere verdachten blijven langer vastzitten. Het drietal mag alleen contact hebben met hun advocaat.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (3)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Elly Peters op vrijdag 13 januari 2023 om 21.51 uur Kan ie niemand anders kwaad doen zolang hij vast zit


avatar

Geplaatst door Roely Buninga op vrijdag 13 januari 2023 om 22.44 uur Vanuit Almere mag hij daar nog heel lang vast zitten !! Geen problemen mee !!


avatar

Geplaatst door Laura Menheere op zaterdag 14 januari 2023 om 09.16 uur Ben echt benieuwd naar de reden van zo een actie. Precies hierom ben ik panisch op mijn kids.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.