1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Opnieuw gratis croissants en appeltaart: DekaMarkt opent in Almere Haven

Entertainment Centrum Almere Haven


Opnieuw gratis croissants en appeltaart voor de eerste 200 klanten die zaterdag en zondag een bezoekje brengen aan de nieuwe vestiging van DekaMarkt - ditmaal aan de Brink in Almere Haven waar de derde vestiging van DekaMarkt haar deuren opent.

Komende zaterdag worden de eerste 200 klanten getrakteerd op een gratis appeltaart. Zondag krijgen de eerste 200 klanten gratis croissants. Ook staat er zaterdag een poffertjeskraam voor de deur en rijden er zondag medewerkers per bakfiets rond om een appeltje voor de dorst uit te delen.

Van DEEN naar DekaMarkt

Nog geen week geleden opende de eerste twee DekaMarkt winkels hun deuren en vandaag volgt DekaMarkt nummer drie. Na een korte ombouwperiode opende de voormalig DEEN-supermarkt aan de Brink in Almere Haven vrijdagochtend de deur als DekaMarkt. Supermarktmanager Malika Bejja knipte het lintje door en heette iedereen van harte welkom in haar nieuwe supermarkt. De eerste 200 klanten konden rekenen op een gratis bos bloemen.

Supermarktmanager Malika Bejja zegt enorm trots te zijn op haar winkel. Medewerkers die hiervoor werkzaam waren in de vestiging die nog handelde onder de naam DEEN, zijn ook werkzaam bij de vernieuwde winkel als DekaMarkt.

Net als bij andere vestigingen van DekaMarkt, zijn ook in Almere Haven de bekende DEEN-producten terug te vinden als de vertrouwde knoflooksaus, kibbeling en verse maaltijden.


Tags bij dit artikel: Centrum Almere Haven

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

4.5 °C

Lichte motregen, temperatuur voelt aan als 1,9 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only