1
Melding KNMI: code geel in Almere van kracht van vandaag van 02.00 uur tot tot 06.00 uur − meer info »

Donderdag gedeeltelijke zonsverduistering

Entertainment

Donderdag wordt er in Nederland een gedeeltelijke zonsverduistering verwacht. Bij helder weer zal de complete verduistering te zien zijn. Bij een gedeeltelijke zonsverduistering neemt de maan een 'hap' uit de bovenkant van de zon. 

Voor donderdag is de verwachting dat het in het binnenland vrijwel onbewolkt is, waardoor de gedeeltelijke zonsverduistering in Almere mogelijk goed te zien is.

Naar verwachting schuift de maan tussen 11.20 en 13.30 uur voor de zon langs, rond 12.23 uur is de verduistering op de helft van het proces. De laatste gedeeltelijke zonsverduistering was in 2015 en de volgende gedeeltelijke zonsverduistering is op 25 oktober 2022.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Reacties (14)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Willy Brouwer-Willemse op zaterdag 05 juni 2021 om 17.39 uur
Is zo bijzonder om dit te zien.
user
Geplaatst door Karel Bosch op zaterdag 05 juni 2021 om 14.38 uur
Nou dat hebben we vandaag ook
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Zondag 20 juni 2021

16.1 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 12,4 °C. - meer weer »

Zo

15 - 21 °

Ma

13 - 14 °

Di

12 - 16 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-