1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Gemeenteraad deelt ruim 2000 stukjes appeltaart uit aan zorgbehoevenden en zorgpersoneel

Entertainment


Op initiatief van D66 en PVV deelt de Almeerse gemeenteraad maandag, dinsdag en woensdag appeltaarten uit onder verschillende verpleeg- en verzorgingstehuizen. De appeltaarten worden gebakken door een bakkerij waar mensen werken met een beperking.

"Begonnen met het bakken van appeltaarten voor het verzorgingshuis van mijn oma. Direct gebeld door collega-raadslid Annette Raijer en samen met de hele raad dit kunnen opzetten. Enorm hartverwarmend hoe enthousiast iedereen reageerde!", vertelt Martine van Bemmel (fractievoorzitter D66 Almere).

De appeltaarten worden bekostigd door de gemeenteraad zelf. Ook de Almeerse politie, het Oranjehuis en de ambulancedienst zullen een stukje taart ontvangen.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

5.1 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 2,6 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only