Derde week van februari geen treinen tussen Weesp en Almere Poort
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Derde week van februari geen treinen tussen Weesp en Almere Poort

Derde week van februari geen treinen tussen Weesp en Almere Poort

Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 februari rijden er tussen Weesp-Naarden-Bussum en Hilversum-Almere Poort geen treinen. Dat meldt ProRail.

Volgens ProRail wordt er in deze periode gewerkt aan de bovenleiding: 115 bevestigingen zijn aan vervanging toe, de werkzaamheden moeten op beide sporen plaatsvinden.

Tijdens de werkzaamheden worden er NS-bussen ingezet. ProRail adviseert reizigers om voor vertrek de reisplanner te raadplegen.


[Ad] Stel zelf je alles in 1 pakket bij Ziggo samen, nu met gratis Ziggo Sportkanaal! Klik hier voor meer informatie


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.1 ℃
Voelt als 2.9 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)