Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Overvallers aangehouden na overval op winkel in Tussen de Vaarten

Overvallers aangehouden na overval op winkel in Tussen de Vaarten

Drie mannen in de leeftijd van 16 tot 18 jaar zijn vrijdag door de politie aangehouden voor betrokkenheid bij een gewapende overval op een winkel aan de Rembrandtweg. De overval vond plaats op 7 november vorig jaar.

Er is ook een vierde verdachte, maar die zat al vast vanwege betrokkenheid bij een woningoverval aan de Sportmark in Almere Haven op 13 november.

Overval

Bij de overval werd het aanwezige winkelpersoneel bedreigd met steekwapens, de overvallers vluchtte uiteindelijk weg middels een auto.

De drie verdachten zijn maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris die besloot dat het drietal langer vast blijft zitten. Zowel het onderzoeken naar de overval op de winkel als op de woning, zijn nog in volle gang.


[Ad] 😘 Valentijnskaartje versturen? Komende vrijdag is het Valentijnsdag! Klik hier om een kaartje te versturen. 😍


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 5.3 ℃
Voelt als 1.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 5.2 ℃ (01.17 uur)
Hoogst 7.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog