Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

[Foto's] Winter Parade in Almere Stad trekt vele bezoekers

Foto's door Patrick Moses Fotografie

[Foto's] Winter Parade in Almere Stad trekt vele bezoekers

Zaterdagmiddag vond in Almere Centrum de Winter Parade plaats. Een optocht vol vuur, acrobatiek en muziek trok door het centrum die eindigde op het Forum waar vervolgens een optreden plaatsvond van zangeres Maan.

In de middag was er voor kinderen nog een meet and greet met Olaf en Elsa van Frozen. Ook de winkels waren zaterdag langer open, namelijk tot 20.00 uur in plaats van tot 17.00 uur.

Agendatips

Komende zondag kun je nog op de foto met de Kerstman in Almere Centrum, zijn de winkels in Almere Stad een uurtje langer open en vindt zondagmiddag onze Kerstbingo plaats in Almere Buiten.


[Ad] Wat vind jij van onze nieuwe website? Geef je mening! Ook kun je verbeteringen of een idee doorgeven. Klik hier om deel te nemen (kleine 5 minuten). Alvast bedankt voor je tijd!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 5.4 ℃
Voelt als 1.4 ℃
Gemiddeld
Laagst 5.2 ℃ (01.17 uur)
Hoogst 7.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog