1

Word jij onze 37,202e volger?

instagram

linkedin

[Foto's] Drie mannen plegen gewapende overval op Lidl in Bouwmeesterbuurt

112 Bouwmeesterbuurt


Drie mannen hebben woensdagavond een gewapende overval gepleegd op de Lidl aan het C. van Eesterenplein. Dat meldt de politie. Op dit moment wordt er door de politie onderzoek verricht.

Signalement

Via Burgernet is een oproep uitgezonden om uit te kijken naar 3 donkergetinte mannen die in het zwart gekleed zijn en voorzien zijn van bivakmutsen. Zij zijn gevlucht op een donkerkleurige scooter van het merk Gilera runner. De scooter heeft geen kenteken. Een ieder die het drietal ziet wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.

Foto's

received_1380498178662106 received_1380498185328772_censored

Nieuw - tags bij dit artikel: Bouwmeesterbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Bouwmeesterbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Weer

Weer in Almere

Maandag 20 september 2021

13.3 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 11,8 °C. - meer weer »

Ma

8 - 18 °

Di

10 - 19 °

Wo

12 - 16 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only